CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

Pages


#JIKA HATI ADALAH ISTANA.CHENTA ADALAH SINGGAHSANA.KETULUSAN IALAH MAHKOTA. KESETIAAN ADALAH PIALA TERINDAH.SENYUMAN KEKASIH ADALAH TAHTA.KEJUJURAN DAN KETULUSAN ADALAH PUSAKA#

sin chan wit shizuka

Daisypath Anniversary tickers

Tuesday, 12 March 2013

#kasi full perut 1#

Assalamualaikum....

nak showoff je menu yang i olls buat. exceli kan menu ni gilew dah lama sebenarnye.. huhu.. siyess lama.. tahun lepas punye story but sekarang baru terhegeh-hegeh nak update.. huhu.. alah! kira halal je la ye.. al maklum la i olls kan super duper bizi.. gitew! dah tak payah cakap banyak. dah la cite lama pastu sembang je lebih kan.. :p moh la kite tengok ape la menu yang nak share tu.. :)


tadaa.... kihkih.. giler lama peram kan...

gambar tak nak kalah..kate dah lama harus edit kasi old2 gitew gayanye.. hakhak

nasib bek tak jadi pekasam.. hihihi.. menu "Nasi Ayam Sempoi" #namaniakuyangkasi# :)
resipi ni kawan aku yang punye si Shira Shiroo.. i olls tolong ape yang patut je.. menu ni kami buat masa cuti sem lepas punye lepas.. haa! agak2 bila lagi menu ni?kihkih.. giler lama okeh! kawan aku siyes pro kot masak memasak ni.. cool je dia.. zap zap zap eh dah siap dahh.. so hasilnya cenggini la ye...
siyes best okeh! tak tipu! tak tipu! ini betul-betul bukan cobaan..! hehe



camne ayak liur meleleh tak korang?? hakhak.. comfirm la tew kan? eh.eh cepat-cepat lap la..nak jatuh la tu..kihkih.. walaupun hiasan tak cun but rasanya tetap cun okeh! al maklum la rumah bujang itu je yang ade pinggan mangkuknye.. sebat aje yang mana boleh.. yang penting kenyang je masuk mulut.. hihihi
ok after makan nasi kami buat dua lagi menu..
ok satu kami buat "triffle" and second "puding buah-buahan castard"  
sumenye best tau! giler full tank! best kan masak-masak ni.. nak nak if masakan kite menjadi seperti yang diharapkan.. owh nikmat di situ... :)

hakhak..best kan... sluurrppp.... pffttttt jew! ok la u olls.. sampai di sini saje misi kasi full perut ye... bye bye... 

No comments: