CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

Pages


#JIKA HATI ADALAH ISTANA.CHENTA ADALAH SINGGAHSANA.KETULUSAN IALAH MAHKOTA. KESETIAAN ADALAH PIALA TERINDAH.SENYUMAN KEKASIH ADALAH TAHTA.KEJUJURAN DAN KETULUSAN ADALAH PUSAKA#

sin chan wit shizuka

Daisypath Anniversary tickers

Sunday, 10 March 2013

#something like diamond# ^_^

Assalamualaikum..

Alhamdulillah..teruja bila kehadiran insan baru dalam family.. hukhuk.. diri ini sudah bergelar ibu eh auntie ler! pfftt.. masih lagi baru sebab baru 11 hari je i aolls jadi auntie ye.. untuk my lit princess.. siyes comel itu budak... miss her so much.. :) ok panggilan untuk si kecil tu # Trisya # and full name dia "Dhiya Alya Batrisya"  so now she get her name.. haha.. agak lama juge my bro n my sis fenim nak pilih nama.. banyak sangat suggestion so kefeningan disitu.. ape pun alhamdulillah nama sudah diberi dan berharap si kecil tu selesa dengan namanya dan menjadi anak yang solehan di samping nama yang membawa maksud yang baik.. Be A Good Girls ek.. We Love U Dear.. :)

si kecil itu sungguh comel... geram aje mau gigit pipi dia..hehe.. oh tetiba mood asa nak kawen cepat-cepat and nak rasa ada anak sendiri.. okei pitam! hakhak.. ongkosnye gimana if nak kawen..kena stabilkan ekonomi dulu..sooo mari la kitebersama-sama menghitung hari ye.. ape yang penting cepat-cepat abiskan study than keje than kumpul duit untuk kawen.. (*_^) after this baru pikir continues my further study lagi... #tinggibetulimpiankokanwei# hahaha.. nak tengok tak si kecil comel itu? meh cini i kasi u alls nengok ye...

1




2



3



4



5




6



7




8




9



10



pftttttttt.. ko ingat nak belajar membilang ka??

ok. ok. pk. sori ye... meh sini nak tunjuk...

yihaaaaa.......comel x saya? sambil golek2 kan badan :)



hehe..comelkan si kecil  ini? siyess suke giler tengok dia.. tahap kecomelan yang melampau boleh bawa maut pitam i tau...

hakhak

ok ade lagi satu yang comel ye...

ini budakss..



kannnnn?


gurl ka boy?
hehe

ini la dia si kecil Trisya itu..
i love u sayang...
be a good gurls yee

tatatatatatatata.............




                       

No comments: