CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

Pages


#JIKA HATI ADALAH ISTANA.CHENTA ADALAH SINGGAHSANA.KETULUSAN IALAH MAHKOTA. KESETIAAN ADALAH PIALA TERINDAH.SENYUMAN KEKASIH ADALAH TAHTA.KEJUJURAN DAN KETULUSAN ADALAH PUSAKA#

sin chan wit shizuka

Daisypath Anniversary tickers

Friday, 6 May 2011

~tamat sudeh dan bermula sudeh~

assalamualaikum....

yuhuu..lama menyepikan..bukan ape biase la orang buzyyy la katekan *ape yang dibuzykan pun tak tahu lerr*huhuhu...ahakzz..bukan buzy tapi entah lah mood nak berbloging xdatang2 so tu yang menyepi sedemikian rupa..hehe..poyo jew..macam la ada orang nk baca blog kamu cik loliy oitt..huhuhu

okeh berbalik pada tajuk kan..ape yang TAMAT tu sebenarnya...cer cite cer cite...hehehe...meh sini awop nk cite..neh dengor ye....cenggini....25hb Mei 2011 ari tu..last paper awop untuk semester ni dan untuk selama-lamanya...pas ni awop xde dah exam2 ye...coz study awop dah abis dah..n TESIS pun awop da selamat hantar*ALHAMDULILLAH*..so sekarang awaop asa lega sangat2...

now..bila settle part atas tadi tu bukan bermakna awop ciap sume keje..sekarang ni awop kena jalani *LATIHAN INDUSTI* untuk awop compltekan study awop...huhuhu...baru leh konvo....yuhuuu...INSYAALLAH~kome doakn yee....setakat ni L.I awop okeh jew....tapi malas sangat2 nak pegi coz xbergaji..hahahaha.....penat.....:(

ok lah..lain kali awaop cite lagi yee....tadaa......(^_^)

No comments: