CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

Pages


#JIKA HATI ADALAH ISTANA.CHENTA ADALAH SINGGAHSANA.KETULUSAN IALAH MAHKOTA. KESETIAAN ADALAH PIALA TERINDAH.SENYUMAN KEKASIH ADALAH TAHTA.KEJUJURAN DAN KETULUSAN ADALAH PUSAKA#

sin chan wit shizuka

Daisypath Anniversary tickers

Thursday, 20 January 2011

thaipusam day!

salam..haii u allzz...hehehe

 ari ni tetiba asa nk post something kat entry ni.pepagi lagi aku bangun (pagi kew!ahakzz!) basuh baju dan kemas ape yg patut kat bilik ni.(rajin tul anak sape ni!) and than lepas siap sume tu aku pun layan tenet. tertarik 1 post dari air asia pasal thaipusam day.kt p0stnye ade tag pic2 perayaan thaipusam utk 2011 ni r.so kira pic yg latest r kn..aku pun usha2 la pic2 tu sume.pergh!! sgt jakun teruja beb! tabik sprrriinnggg r kat bangsa mereka.sangat2 berani kot..so tetiba nk kongsi ok jom kite  look and see.....
+
+
+
+
ok 1st kite letak pic penaja dulu erk..AIR ASIA

okeh! ni pun AIR ASIA gk
see!! sgt gagah perkasa kn.litte boy pun join gk!
ni dkt batu caves kn.mmg dorg akn wt perayaan kt sane.so look dorang punye patung sangat2 besar kan!
okeh ni remaja2 dorang yg xketinggalan join perayaan mereka

haiyoo..ammaa appaa....berani bangat sih!


pelancong asing yg dtg tengok perayaan thaipusam.(semangat 1MALAYSIA)tetiba jew!hehe

see!! budak kecik ni pun semangat kott!

owssh!! sgt berani..xsakit ka??

eemm..xtau pe maksud dorang wat cm2?anyone can explen??

ni pun same..mesti ade mkasud kn air susu yg dorang bawa tu..

owh! sgt berani!

manisan-manisan yang memberi maksud tertentu kott!





air asia lagi..hehe


OMG!! siyesss!! yang ni aku paling teruja kott...sampai tetarik dia punye kulit!! haiyakk!!


ok tu la pic yang aku cakap nk share dengan u all u all sume..ok x?tetiba aku rasa bertuah sangat jadi rakyat malaysia ni kan (tetiba jew!hehe) cer korang tengok kite dapat tengok macam2 perayaan kat negara kite.kalau bangsa lain punye perayaan pun kite sama2 merasa.betul x.betul??tengok sekarang la.dorang punye perayaan kite pun CUTI same.hihihi..itu bukan panggil sam2 merasa kew?walaupun x semua negeri amik cuti kn.tapi bagi negeri yang amik cuti ni berbaloi-baloi la kan.hohoho

ok lah.aku nk ucap kepada bangsa HINDU "happy Thaipusam Day"


No comments: