CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

Pages


#JIKA HATI ADALAH ISTANA.CHENTA ADALAH SINGGAHSANA.KETULUSAN IALAH MAHKOTA. KESETIAAN ADALAH PIALA TERINDAH.SENYUMAN KEKASIH ADALAH TAHTA.KEJUJURAN DAN KETULUSAN ADALAH PUSAKA#

sin chan wit shizuka

Daisypath Anniversary tickers

Saturday, 21 May 2011

16 mei 2011

assalamualaikum cikguuuuuu.....
selamat sejahtera cikguuuuuu......

"SELAMAT HARI GURU"

  • tetiba meremang bulu hidung roma aku bila 1st time dapat nyanyi lagu "KAMI GURU MALAYSIA" dengan status aku sebagai guru..even untuk sementara tapi pengalaman sangat best!! sebelum ni aku tak jangka aku akan nyanyi lagu sebagai seorang guru..asa sebak gak kat hati..tapi kena cover beb depan student kan..huhuhu....:)
  • okeh..sekarang baru aku tau nak jadi sorang guru yang terbaik bukan senang tau..memang kena banyak sabar..lagi-lagi budak sekarang bukan cam budak dulu2 yang xtau pape..nak guna laptop ke computer ke pun xtau..ni kan nak guna handphne...hu2...dak2 sekarang lain...sume benda dorang tahu...kalah kite  ni...aku zaman form1 pun xtau pape lagi tapi budak sekarang huhuhu..pening beb nak layan perangai dorang..bab belajar memang slow tapi bab benda lain pergh laju jew.....korang cakap A dorang jawab B..ada je jawapan dorang...siyes memang ke sabar..sakit kepala nk layan kerena dorang..but pepeun enjoy gak...biasa la budak2 kena pandai pujuk baru dorang akan dengar cakap..xboleh nak ikut hati..
  • so sekarang aku happy dengan tugas aku walupun penat..pengalaman tu buat aku enjoy..xasa rugi aku apply practikal kt sini...aku dapat gak jadi pendidik walaupun sementara..so cita-cita aku da tercapai nak sampaikan ilmu yang aku ada sebagai pengajar kepada pelajar...hehe....walaupun kejap jew...
  • ok la..sampai sini dulu..lain kali aku cite lagi erk..ok bye...

No comments: