CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

Pages


#JIKA HATI ADALAH ISTANA.CHENTA ADALAH SINGGAHSANA.KETULUSAN IALAH MAHKOTA. KESETIAAN ADALAH PIALA TERINDAH.SENYUMAN KEKASIH ADALAH TAHTA.KEJUJURAN DAN KETULUSAN ADALAH PUSAKA#

sin chan wit shizuka

Daisypath Anniversary tickers

Monday, 12 September 2011

::dunia baru::

salam....

lama x stori mori kan..
almaklumla orang buzi kan..*bz la sgt*

ok now aku kembali menjadi seorang STUDENT
even sebenarnya aku baru je lepas abis stdy..
n konvo pun is cooming soon *juz tggal bpe ari je lagi*insyaallah

but sekarang aku sudah kembali ke duania baru iaitu menjadi seorang 
pelajar sarjana falsafah.....
juz status pengajian aku yang berbeza dari sebelum ni..
dan yang kali inj agak lebih mencabar dan menakutkan aku..*siyes takut okeh*
asa macam x tercapai d akal ku..eceheceh..*gaya2 elyana g2 ye d situ*
aku cume arap dapat settlekn sumenya dalam tmpoh masa yg ditetapkan la ye..

korang sahabat2 ku sekali an..doakan yang terbaik utk aku ye...
cuak gilerr ni weiii....haigoooo....
arap2 sumenya berjalan lancar...amin

pepun to all  my prend yang akan konvo pada 
25 sept 2011...
congrate untk korang sume dan mudahan korang sume murah rezeki dapat keje dgn baik erk...

ok bye....











2 comments:

haleinaitis0311 said...

gud luck gak for u cik lolitaaaa...will miss our moment together

cik loliy said...

maceh.maceh awkkkk..jom.jom smbung stdy bersama saya..we can always 2gether2 lagikk..hehhe...miss dis moment too.......:)