CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

Pages


#JIKA HATI ADALAH ISTANA.CHENTA ADALAH SINGGAHSANA.KETULUSAN IALAH MAHKOTA. KESETIAAN ADALAH PIALA TERINDAH.SENYUMAN KEKASIH ADALAH TAHTA.KEJUJURAN DAN KETULUSAN ADALAH PUSAKA#

sin chan wit shizuka

Daisypath Anniversary tickers

Saturday, 15 March 2014

# Pray for MH 370 #

Assalamualaikum..


Masih lagi belum jumpa jawapan yang sebenar kan? Allah. apakah sebenar di sebalik kejadian. ok ari ni ada maklumat dalam FB kata macam dah sure yang MH 370 ni di RAMPAS. Allahhuakbar kalau la betul. di harap sangat semua mangsa masih berada dalam keadaan dilindungi dan sihat. Mohon kite semua berdoa untuk mereka. tidak perlu menuduh sesama sendiri sebaliknya kita bersatu kan berdoa dan terus usaha sebaik mungkin.

Buat keluarga mangsa banyak kan bersabar dan teruslah bedoa semoga semua berada dalam keadaan yang dilindungi. Kejadian yang banyak memberi pengajaran kepada kite semua sebagai umat Islam kan. yang mana kite semua mungkin alpha dengan dunia. mungkin Allah rindu akan rintihan dan doa dari hambanya..

apa pun mungkin ada hikmah yang tersembunyi di sebalik kejadian. Hanya DIA yang maha berkuasa.. Usaha. DOA. Tawakal.. aminnNo comments: