CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

Pages


#JIKA HATI ADALAH ISTANA.CHENTA ADALAH SINGGAHSANA.KETULUSAN IALAH MAHKOTA. KESETIAAN ADALAH PIALA TERINDAH.SENYUMAN KEKASIH ADALAH TAHTA.KEJUJURAN DAN KETULUSAN ADALAH PUSAKA#

sin chan wit shizuka

Daisypath Anniversary tickers

Wednesday, 29 May 2013

# 8 Y #



Assalamualaikum..

Lama menyepikan. bukan busy tapi pemalas. hahaha. ok sekarang life masih lagi di awangan. masih lagi terkapai-kapai mencari hala tuju. ape pun mudahan dipermudahkan. :)

ok sekarang mood jeles tengok kawan-kawan update pasal kawen! hahaha. sangat jeles di situ. haii bila la turn aku plak kan. kahkah. tak sabar plak asanye. mungkin masa dah hampir tiba sebab naluri nak kawen tu dah mula menular macam virus. kihkih. padahal gatai! okeh fine! haha.. ape pun sume bila umur dah melebihi paras remaja mula la debaran terasa diri ini tua. haha. salah satu faktor mendorong untuk pikir pada kawen. :p tambahan lagi kawan-kawan sebaya dah mula bertunang. kawen. dah pregnant. dah dapat baby. haish! so hal tu la buat jadi terjebak nak join dorang sama. tengok macam happy je. hahaha. asa nak ade life sendri dengan partner kite. hurmm. ape pun bersabar aje la ye. moga tuhan dekatkan jodoh dan murahkan rezeki. moga sume plan yang di harapkan dimakbulkan. aminn! >_<

wish untuk diri sendiri:
#thanks for everything#
#tahniah untuk diri sebab dapat mempertahankan sampai sekarang#
#moga terus bertahan dan terus bersabar#
#kuatkan hati dan tabahkan jiwa#
#tinggikan semangat#
#keyakinan yang kuat#
#berdoa sebanyak mungkin#
#pengakhiran yang terbaik dan bahagia#
#praise for GOD#
#ilysm#

*alwaysbemine*

No comments: