CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

Pages


#JIKA HATI ADALAH ISTANA.CHENTA ADALAH SINGGAHSANA.KETULUSAN IALAH MAHKOTA. KESETIAAN ADALAH PIALA TERINDAH.SENYUMAN KEKASIH ADALAH TAHTA.KEJUJURAN DAN KETULUSAN ADALAH PUSAKA#

sin chan wit shizuka

Daisypath Anniversary tickers

Friday, 23 November 2012

maggi ketam punye hal! ape pun jadi..hihi

assalamualaikum..

haluuuuuww...lama menyepikan.. siyes busy bulan ni..dengan keje yang melambak..presention lagi sampai 2 kene attend so memang xdapat buat ape la kan.. tu la lumrah seorang pelajar..sob.sob.. ok sekarang asa lega sikt sebab dah dapat settle bape kerja.. boleh la tarik nafas panajng sikt.... huhhh! legaaaa... :)

okei ni story lama punye tapi baru nak menaip cenggini la jadinye kan.. ok cakap pasal cite lama sebenarnya nak bagi tau ari tu kan time balik kampung punye cite kite dapat makan maggi ketam taw!! nyum.nyum best woowwww! siyes dah lama terasa nak makan mggi ketam ni.. baru berkesempatan..xceli dah banyak kali aku try cari kedai dan nak makan tapi banyak halangan.. bila jumpa kedai tutup pulak asyik tutp jew! stress aje.. but ari tu memang rezeki la kot..

mula-mula pergi kedai yang selalu aku pergi tutup tu..so masa sampai tu dah rasa frust dah..sebab tutup lagi..so mr comot pun cakap tak de rezeki lagi la ni.. buttt sebelum aku sampai kedai yang aku nak pergi tu aka ade ternampak satu kedai tu tulis "MAGGI KETAM" so aku pun bagi tau la mr.comot cakap sebelum kita sampai tapi ada nampak satu kedai tu tulis maggi ketam.. so mr.comot pun cakap try pergi sane kan mana tau tempat okei.. so kami pun pergi la.. dan.. bila sampai tengok ramai kot orang... full meja kat luar.. aku dalam hati hurrmm macam tak de harapan je nak makan.. coz biasenye mr.comot aku ni kalau ramai sangat orang dia tak bape selesa sikit.. so dia turun dulu servei meja..sekali tu dia call cakap okei ade meja jom turun makan...

oh yeeee! gumbira sangat rasa ati.. hihihi.. okei wait dear i am cooming! cewaaahh! dan dan dear kan! maklumla orang nak belanja bila lagi kaannn! pade hal selalu je belanja...kihkih.. okei siyes puas hati makan.... nyumm..nyumm...ketam dia best! kuah maggi rasa manis air ketam.. sluurrpppppp! huhuhu.. udang pun da letak jugeeeee..... harga pun okei depend ketam yang kita nak..kalu sedang je tak lebih rm30 pun tok 2orang.. kalau ketam bunga..but  kalau ketam nipah mahal cikit la.. siyess best... aku lagi suka ketam bunga sebab kulit dia lembut so senang nak kopek kulit kan.. kalau ketam nipah kulit dia keras so kena guna macam player untuk pecahkan kulit ketam tu than baru boleh kopek kulit dia...ahaha,, sebenarnya selepas kejadian mual-mula makan ari tu..aku ade balik kg lagi..time cuti depavali ari tu.. so ajak mr.comot g makan lagi..huhuhu..time tu dapat ketam nipah.. so tak bape best sebab dia ase cam pahit cikit x macam ketam bunga..kuah maggi la yang kurang best tu..tapiii isi ketam tetap besttt!! yuhuuu... jom kite terokai ek rupa bentuk maggi ketam tu camne... ok jom!!
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
yihaaaa... tadaaaaaaaaaaaaaa...!!!!



amacam slurrpppp tak ase??? kann!!! terliur la tew! auuw! suka buat korang jeles!hehe
nampak tak ade udang, telur, ketam.... bessttt wwoooooo! ni la ropenye MAGGI KETAM tu sebelum di korbankan oleh hamba.. cantik je letaknye kan! hihihihi



okei tayang sekali lagiiii.............. jom jeless beramai-ramai!! nak kah? nak kah??
meh lerr... hihihi
okei ape tunggu lagi jom kite serangggggggggggggggggg!!!

-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
setelah beberapa setengah minit ke minit dan minit! hehe
 blurrrrrrrrrrrrrr!! huh! kenyang sungguh!
hihihi... giler tak senonoh kan!
okei so nak tau ape jadi pade MAGGI KETAM tadi???
ok jom...
_
_
-
-
-
-
-
-
-
-
-
--
-
-
-
-
-
-
oh yehhh!!!!!!
huhuhuhu



ini la ropenyee setelang diserang dengan orang kebuluk yeee!!
nyum..nyumm sambil angkat-angkat kening sebelah like ziana zain tew!
huhuhu....

tak puas hati lagi??/
okeh meh aku tunjuk lagi ekkk!!!!
-
-
-
-
-
hehehe


okei rasa lapar tetiba... :( tak mam nasi lagi ari ni.. 
rindu maggi ketam sekarang!
laporrr... Mc D drive thru la..
eh.eh no no no no!
boikot!! 
done ! roti sweetie lagi best...
nyum.nyumm! hehe

byeee..byeee!

ni kedai tempat aku pegi:

No comments: