CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

Pages


#JIKA HATI ADALAH ISTANA.CHENTA ADALAH SINGGAHSANA.KETULUSAN IALAH MAHKOTA. KESETIAAN ADALAH PIALA TERINDAH.SENYUMAN KEKASIH ADALAH TAHTA.KEJUJURAN DAN KETULUSAN ADALAH PUSAKA#

sin chan wit shizuka

Daisypath Anniversary tickers

Monday, 9 April 2012

dah ade yang baru!! oyehh!

assalamualaikum...

hari ini keseorangan dan mungkin juge seminggu akan keseorangan dek kerana sikalang minggi cuti midsem makanye sume kekngkawan pulang berhari raya pulang ke kampung.. so so so aku ditinggalkan terkontang kanting bersendirian.. nak balik but keje lum settle lagi.. haisshh! sedih disitu yee.. (T__T)#doremonpinjamkipasanginakunakbalikg#

okeh tak mau cite sedih-sedih da,.. meh sini aku story yang apey plak erkkk.. aku ada dapat something yang new.. huhuhu oyehh!! suke. suke.suke..! mau tengok apekah barang yang baru itu??

ok kite kasi roleeeee.......

-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-

tadaaa..... hehe
chumel x????

hehe.. ok x?? ok nape aku cakap yang baru?? al kisahnye aku boleh dapat yang baru ni cenggini.. ari  tu agak lama dah la gak. bulan 2 camtu la aku ada pegi confrence.. so time attend conference tu nak di jadikan cite aku pegi toilet.. time aku OTW nak ke toilet tu aku ada nampak akak cleaner ni tengah sapu sampah kat depan pintu toilet kan.. so aku wat cam biasa je la..masuk toilet dan lepas kuar tandas pegi kat sink n aku nak cuci tangan.. aku pun ntah nape asa nak tanggalkan cincin aku.. dua-dua plak tu aku buka.. kononye nak sabun nanti licin ada cincin.. padahal sebelum ni tak plak aku buka kalau basuh tangan.. memang nak hilang la tu kan... ari tu nak jadikan cite aku tanggalkan dari jari aku.. so aku pun sabun tangan dan basuh.. amik tisu lap tangan dan terus bla masuk hall balik.. tengah kusyuk dengar present tu tetiba aku baru terperasan cincin kat jari aku tak ade.. adalah dalam 5 minit kot.. baru tingat aku lupa amik kat sink teww..  so aku pun pegi la balik kat toilet tu.. sekali tengok.. eh. eh.eh dah takde dah cincin tu.. (T_T) terus asa argghh damm! haigooo cincin silver je kotttt! tu pun ko nak amik kewwww!! bukan emas pun.. kalau ko pegi gadai pun tak laku la beb! asa hangin je aku.. dah  la ade 1 cincin tu ada nama aku.. tu pun kau sapu kan! sengal la...! so now i dah dapt yang baru.. oyehhh!! but sedih cicncin tu hilang n ade history with the ring... sob.sob.sob.. =(

 ape ape pun dah hilang nak wat camne kan.. redha aje la... :) ape pun takk bleehhhhhh!!
ok sekian time kasih!


2 comments:

siti aida said...

wahhhh beshhnye die dpt cincin baru. heeee

cik loliy said...

hehehe... sbb hlng jew tu yunkk..klu x xde la yg barunyee...kihkih.. ^_^