CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

Pages


#JIKA HATI ADALAH ISTANA.CHENTA ADALAH SINGGAHSANA.KETULUSAN IALAH MAHKOTA. KESETIAAN ADALAH PIALA TERINDAH.SENYUMAN KEKASIH ADALAH TAHTA.KEJUJURAN DAN KETULUSAN ADALAH PUSAKA#

sin chan wit shizuka

Daisypath Anniversary tickers

Monday, 19 March 2012

MAC 2012.. =(

assalamualaikum...

 

penatnyee....sakit badan! okeh nape entry aku MAC 2012?? al kisahnye bulan ni aku gilerr busy!! mengalahkan PM je aku asa... siang malam keje! keje! keje! keje! owwhh! shittttt! dah macam hape dah aku asa... :( nak tido pun tak lena.. sampai termimpi-mimpi keje yang tak siap! okei tipu.. @_@

 

huhuhu... try to settle sume keje ikut due date yang di tetapkan.. owhh... mampukah aku?? 1459 in last MAC 2012... sempatkah?? haigooo... cube jew lah... usaha tangga kejayaan.. cewaahh!! konon2 hiburkan hati yang gundah gulana ini... hohoho... ape pun tak bolehhhh!


 
okei bye.. entry terdesakkk..nak korang tau gak aku berada dalam keadaan darurat gilerr sekarang! hahah... tadaaa....!! motipppp sangatttt kan ko wat camtuuu...ingat ade orang nak bace ke blog ko... haha... !

 







2 comments:

Si JaRi kOntOt said...

ooo... ptot la lme xnmpk.. ecece... i'll in ur side if u need me to talk...

cik loliy said...

hehe... orait!! thnkz ocha mucukk!! :)