CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

Pages


#JIKA HATI ADALAH ISTANA.CHENTA ADALAH SINGGAHSANA.KETULUSAN IALAH MAHKOTA. KESETIAAN ADALAH PIALA TERINDAH.SENYUMAN KEKASIH ADALAH TAHTA.KEJUJURAN DAN KETULUSAN ADALAH PUSAKA#

sin chan wit shizuka

Daisypath Anniversary tickers

Monday, 28 November 2011

:: six years six month ::

alhamdulillah

to day genap aku with si dia

:: i luv you ::
cam xcaye jew dah 6 taun 6 bulan erk aku dangan si dia.. jap je asa...macam2 memori dah terkumpul di ingatan..cewahh ayat jiwang kott..hehe..ok tak pe aku pun tak nak cakap banyak..juz aku berharap:
  • moga hubungan kami diberkati
  • moga kami dapat teruskan hubungan ni dengan sekuat boleh dan sesabar mungkin
  • moga jodoh kami didekati dan di dekatkan lagi serta dicepatkan juge boleh..:)
  • moga kami kekal bahagia gembira sentiasa..:)
  • moga kami kekal bersama selamanya...
insyaallah...aminyarobbalalamin......... 




feeling in L.O.V.E

===============================================================
sayang kamu
 










p/s: mood gembira aku bila ada kamu


No comments: