CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

Pages


#JIKA HATI ADALAH ISTANA.CHENTA ADALAH SINGGAHSANA.KETULUSAN IALAH MAHKOTA. KESETIAAN ADALAH PIALA TERINDAH.SENYUMAN KEKASIH ADALAH TAHTA.KEJUJURAN DAN KETULUSAN ADALAH PUSAKA#

sin chan wit shizuka

Daisypath Anniversary tickers

Thursday, 1 December 2011

;: misi 7 hari mencintaiku ::

jeng jeng... apekah misi itu berjaya..:)
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-


huhu...sikalang aku tengah gian semangat nak menghabiskan pembacaan aku..gigih okeh..al maklumla bila buku2 sebegini haruslah mood terajin tu lebih sangat-sangat kan..walaupun berjaga di tengah pagi buta..itu hanya perkara biasa,..tapi kalau untuk buku study harus tido itu lebih di utamakan.. al maklumlah berpegang dengan prinsip TIDOHARUSCUKUPUNTUKKESIHATANDIRI..okeh fine!! banyak plak alasan ye dop..hehe.. sape2 yang suka baca novel aku asa pun sume macam ni kan..gigih nak menghabiskan secepat mungkin..ada tu tak sampai 1 ari dah abis dah baca sume...tu memang memberi tahap kefokusan yang giler babing la kan...harus non stop the music dan setia menghadap novel tu jerk..sampai kawan ajak makan pun tak mau...haiyakk!!

okeh jom kite tengok ketebalan novel ni plak..betapa gigih aku membacanya.....
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
ready
-
-
-
-
-
1
-
-
-
-
-
-
-
2
-
-
-
-
-
-
-
-
tadaaaaaaa
-
-
-
-

amacam ada berani ka??hehe...but bagi golongan yang kaki novel dorang tak kisah pun setebal mana janji dorang dapat baca dan abiskan..siyes puas hati..lepas tu mulakan berangan-rangan nak jadi macam watak dalam novel tu....huhuhu...nak laki yang mcam tu la..yang sweet, romantik, penyabar ya ampun, encem, sayang bini giler babing la, dan seangkatan dengannya la... siyes watak2 laki dalam novel ni memang sempurna sangat aku asa walaupun di awal cite menyakitkan hati or jahat..last2 mak aii sweettttttnyeeeeee wa cakap lu.....:) happy je bila baca sampai penah aku gelak, tersengeh ^_____________^ sampai cmtu... dahla time tu pagi pagi buta...naseb baik dk bilik sorang sorang..kalu berdua harus di kata tidak siuman pada aku kan..hohohoho...tapi susahlah kan nak dapat laki sesempurna itu di alam nyata..if ada bape kerat ye dop...


okeh korang nak tau sinopsis dia bagi sape yang lom baca lagi. meh aku kongsi erk..setakat ni pembacaan aku, boleh aku katakan aku like like novel ni...:)

SINOPSIS:

"Kau ni memang dasar jantan tak sedar diri tau. Kau memang saja nak cari pasal dengan aku kan ? Hei Khuzairi kau dengar sini. Kau tu budak kampung yang tak sedar diri ! Tapi ada hati nak kahwin dengan anak orang kaya ! Sedar-sedarkanlah diri kau tu. Kau tak layak langsung nak berdamping dengan akulah. Kau nak aku bawa cermin ke suluh muka kau. Buat tak reti bahasalah pulak. Aku harap lepas ni kau akan ingat kata-kata aku ni sampai mati ! So ... apa kata kau berambus sekarang ! Kau pergi balik jaga kambing-kambing kau sebab kat situ baru betul tempat kau ! "

Khuzairi, dalam diam mencintai gadis bernama Mia Adriana. Cinta pandang pertama menjadikan dia seorang perindu yang setia. Namun sifat angkuh dan sombong gadis ini menyebabkan Khuzairi tidak pernah walau sebesar hama jua menyimpan impian untuk memilikinya.

Berbagai kata nista dan makian yang di lemparkan pada lelaki ini. Bungkam Khuzairi mendengarnya, namun demi satu amanah Khuzairi terpaksa menelannya, demi satu amanah Khuzairi hanya mampu bersabar.

Amanah? Amanah siapa yang di genggam oleh Khuzairi itu, sehingga dia sanggup mengheret dirinya ke kancah derita?

Mia Adriana bagaikan lupa, hidup ini ibarat putaran roda, satu waktu keangkuhan dan kesombongan itu akan memamah dirinya sendiri. Berdoalah, di kala keinsafan menjelma
nanti, cinta lelaki bernama Khuzairi ini belum terpadam lagi buat dirinya.



Harga untuk novel 7 Hari Mencintaiku...
RM 32.90 untuk semenanjung 
RM 35.90 untuk sabah dan sarawak
1050 pages...

info sinopsis: pakcik google..

No comments: