CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

Pages


#JIKA HATI ADALAH ISTANA.CHENTA ADALAH SINGGAHSANA.KETULUSAN IALAH MAHKOTA. KESETIAAN ADALAH PIALA TERINDAH.SENYUMAN KEKASIH ADALAH TAHTA.KEJUJURAN DAN KETULUSAN ADALAH PUSAKA#

sin chan wit shizuka

Daisypath Anniversary tickers

Monday, 10 September 2012

II boleh lagi tak?? II

assalamualaikum..

haluuuuuuu...!! (sambil lambai2 tangan) wahh bajet retis giteww! ko igt ko Hot sanagttt! hehe.. lama menyepi kan.. al maklumla busy la konon.. alasan yang selalu digunakan..:) padahal pemalas kn.. so lebih banyak membaca je dari menulis.. tak ade aidea la wei nk menulis.. biasa la bukan bolgger hot hot gitu..



pape pun aku nak wish II SELAMAT HARI RAYA II sempat lagi kan??hehe.. how raya korang sume kali ni best tak?? aku biase biase jew pade raya petama but sangat buzy for wedding my big bro... hadoiii dia yang nak kawen kami yang gilerr buzyyy.... al maklum la tuan punye badan pun dapat cuti raye ke 2.. sangat sadis di citu ye.. bos dia.. tak boleh bagi can nak blik awal... nasib badan ko la abang... huhuhu... pape pun alhamdulillah sume dah selesai... raya ke4 majlis sambut manantu kat umah aku.. first time dapat akak ipar dan lastly la kot untuk sambut menantu sebagai kak ipar.. nak buat camno abang aku sorg ni aje kan.. kalau ade nanti pun adik ipar je la kalau manantu perempuan coz aku ada adik laki sorang tapiiiii lambat lagi...nak dapat menantu baru pun untuk adik laki aku ni.. dak sekarang baru je form 2... badan je basar macam bapak orang.. haha.. tapi umur cikit je baru,... kuakua... sedap mengata adik sendiri kan... :) ok raya ke 8 abah aku plak kena oprate coz tukar manik mata.. alhamdulillah sume okeh so lepas magrib aku,  abang dan k.ipar gerak blik k.l n johor...alhamdulillah selamat sampai...

now ari ni maka dengan lafaz <<<< BISMILLAHIRAHMANIRRAHIM>> aku dah start sem 3 weiiii... haiyooo... siyes makin berdebar-debar.. mampu tak aku nak tempuhi semua ni.. kepala dah mula goyang, jantung dah mula bergegar, hati dah mula mergetar, badan dah mula menggil.. haha.. stresss.... moga ALLAH permudahkan semua urusan aku... korang semua doakan yee.... aminnnnn! aku bilik baru pun dah masuk, bilik pun dah kemas... sekarang masa untuk tumpu perhatian! >> tumpu keww << TDDMA<<< ahahahahakzz...

ok la pape pun aku nak ucap SELAMAT HARI RAYA MAAF ZAHIR BATIN sume umat islam.. SELAMAT MASUK SEMESTER BARU PADA STUDENT yang baru daftar.. ok bye bye...

No comments: