CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

Pages


#JIKA HATI ADALAH ISTANA.CHENTA ADALAH SINGGAHSANA.KETULUSAN IALAH MAHKOTA. KESETIAAN ADALAH PIALA TERINDAH.SENYUMAN KEKASIH ADALAH TAHTA.KEJUJURAN DAN KETULUSAN ADALAH PUSAKA#

sin chan wit shizuka

Daisypath Anniversary tickers

Sunday, 13 May 2012

~besday my cayunk-cayunk in APRIL~


assalamualaikum...

haaaaceeemmmm!! slurrp..hehe.. *bunyi ape kah? itu gaya2 orang bersin yee.. haha.. sungguh pengotor disitu ye.. pesanan penaja: JANGAN TIRU AKSI INI DURUMAH ATAU DI MANA SAJE ANDA BERADA>>hihihi.. sungguh berabuk ini blog okeh..lama dah tak update.. biasa la kalau tahap kemalsan sudah menjelma ke maxsimum.. beginalah jadinye...

okeh! sekarang dah masuk bulan mei kan.. bercerita mengenai bulan mei ni.. ada one more special sikit in my family coz my big bro nak kawen sudeh.. huhuhu.. ni la first time family aku wat event kaween2 ni.. so harap2 sume berjalan lancar...

okeh aku xmo cite lagi pasal bulan mei tapi mau shre cite bulan april! apekah yang terjadi di bulan april ini??

15 april- birthday my little bro ~sweet 14~

itu budak sudah besar woo..dan sungguh manje kadang2 asa mau tumbuk-tumbuk ajew tau! mujurla kamu mempunyai kakak sebaik aku ini..*okeh pitam* 13hb april aku balik kampung dan kebetulan birthday dia dah dekat maka aku pun celebrate la bseday itu budak... kami beli kek dan my mom goreng bihun.. itu budak ajak la kengkawan dio.. okeh jom kite layan pin plak erk..

kek buah yang sangat best! but adik aku bising ckp ape la beli kek buah..x jate langsung! haha.. xpe la adik makan aje janji best! 


menu makanan..simple but best! kreadit to my mom!
ini dia besday boy!
geng2 die..

24 April ~ besday my lovely mom! ~sweet 49

okeh lepas clebrate besday itu budak dkt atas, aku clebrate plak besday my mom.. so kiranye..2mggu lpas aku balik Bangi..aku balik lagi Kg coz nk clebrate besday my mom.. bagus x??hehe.. TDDMA..hihi  .. okeh jom layan pic plak...

special for u dear~ 

teman2 yg datang..hehe

mereka lagi..

okeh so tak ape aku nak cakap cume aku doakan mereka ini sentiasa sihat dan dipanjangkan umur.. to my adik! tolong la belajr rajin2 erk...mentang2 awk bangsu sume benda awak nak abang n akak awak kasi..men2 kan stdy! ishk! susah tol mau dengar cakap ini budak! marah2 kan bila tangok muka kesian la plak.. ikut je la ape awak nak kan.. haigooo! dan to my mom.. semoga ma sihat selalu dan makin kuat untuk semua perkara.. i am proud with u!! i love u so much! 

pantun untuk hari ni:

adik nama comat,
suka beri salam,
budak ketawa kuat,
suka kencing malam..

okey babaybay....peace no war!!

No comments: