CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

Pages


#JIKA HATI ADALAH ISTANA.CHENTA ADALAH SINGGAHSANA.KETULUSAN IALAH MAHKOTA. KESETIAAN ADALAH PIALA TERINDAH.SENYUMAN KEKASIH ADALAH TAHTA.KEJUJURAN DAN KETULUSAN ADALAH PUSAKA#

sin chan wit shizuka

Daisypath Anniversary tickers

Thursday, 2 February 2012

Lagi Kes Daging Babi Dicampakkan Ke Masjid Pagi Ini

assalamualaikum...


gilerrrr  terkejutttttttt okehh akuuuu!!! bila baca tajuk berita camtu.. gilerr ah.. sampai camtu sekali kottt dorang wat.. nape la sungguh tegar mereka itu berbuat sedemikian.. nape mesti ada perasaan jahat sampai macam tu.. ape lah yang tak puas hati sampai berani buat camtu.. #sangatkurangajordisituye# ape ko tak pikir ke tindakan ko tu boleh bangkitkan kemarahan oranggg!! #vonggektahapcipanzisungguhye# aku tak pasti sangat la kebenaran berita ni.. coz aku pun dapat dari info FB jew.. if betul memang giler kuang ajor ler pada si pembuatkan.. tak perlu kot sampai camtu sekali ko buat if nak marah pada something yang menyebabkan timbulkanye kemarahan pada ko okeh!

cer korang baca dia sini kalau nak tau lebih lanjut yee......:

http://mynewshub.my/2012/02/02/lagi-kes-daging-babi-dicampakkan-ke-masjid-pagi-ini-kesabaran-kita-semakin-diuji/


sambil tu cer korang tengokkk....aku suspek macam betul je berita ni....

Lagi Kes Daging Babi Dicampakkan Ke Masjid Pagi Ini….Kesabaran Kita Semakin Diuji!





eee....memang perlu diberi pelajaran kepada orang yang wat ni...
#kitebakorrrjeerrrrr#

gggrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr!!!!!!!!!!!!!!

3 comments:

hananhadila97 said...

smoga org yg melakukan bende ni dibuka pintu hatinya.. :)

la d0n$eja n0reul said...

sengal tahap cipan ar...
ntah hape hape...

cik loliy said...

hannah: amin...sebaik2nye camtu la kn..:)

eza: tau xpe..sengal okeh!