CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

Pages


#JIKA HATI ADALAH ISTANA.CHENTA ADALAH SINGGAHSANA.KETULUSAN IALAH MAHKOTA. KESETIAAN ADALAH PIALA TERINDAH.SENYUMAN KEKASIH ADALAH TAHTA.KEJUJURAN DAN KETULUSAN ADALAH PUSAKA#

sin chan wit shizuka

Daisypath Anniversary tickers

Saturday, 28 January 2012

TEMA: air like waterfall kerrr...:)

assalamualaikum...

aku kan teruja plak nak tengok ANUGERAH JUARA LAGU kali ni.. tengok kat iklan tv  da unsur-unsur air gitu tau.. cam lain dari yang lain jew.. teruja i tauuu! tengok-tengok artis dalam iklan tu sume bermain sama air..aii camne la persembahan dan gaya fesyen dorang kan??haha.. ishkk! giler teruja kot aku sampai ciap buat entry bagai ni haa... ahh fedulik apa kan.. ada haku kesah! haha.. tak la.. aku saje nak share kejakunan keterujaan aku nak nengok AJL tu nanti...

pastu kan..sape la yang akan wat persembahan yang meletup meletup tu kan.. hurmm..kalau berkaitan air ape erk pesembahan dorang??? kalau nyanyi dalam air pernah tengok dah kan yang AJL lepas punye... alaaa si Faizal Tahir kan dulu nyanyi dalam air.. gempak gitu okeh.. maybe ada yang tengah nyanyi kena simbah air kot kan..haha.. macam iklan lagu KALAU BERPACARAN tu.. korang pasan tak altimate kene simbah airr??sweet jew... huhuhu..

okla aku tak mau membebel panjang..kite tunggu dan lihat je la sape yang menang esok erk... sebelum tu jom kite usha senarai penyanyi yang akan wat persembahan esok... 





okei zomingggggggggggggggggggggggg

-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
1.  Kalau Berpacaran oleh Shohaimi Mior Hassan/Ana Raffali/Altimet (Shohaimi Mior Hassan    Shohaimi Mior Hassan / Ana Raffali / Altimet)  Kalau berpacaran- Shohaimi Mior Hassan, Ana Raffali dan Altimet

 
2. Karma oleh Faizal Tahir (Audi Mok/Faizal Tahir/Audi Mok/Faizal Tahir)

 
3.  Penakut oleh Yuna (Yuna/Yuna)

 
4.   Sedetik Lebih oleh Anuar Zain (Edry Abd Halim/Edry Abd Halim)

 
5.  Gadis Semasa oleh Yuna (Yuna/Yuna)

 
6.  Awan Nano oleh Hafiz (M.Nasir/Budi Hekayat)

 
7.   Cinta Muka Buku oleh Najwa Latif (Najwa Latif/Ika Latif)
 

8.  Beribu Sesalan oleh Ning Baizura/Jaclyn Victor/Shila Amzah (Kevin Chin/Tinta)

 
9.  Kekanda Adinda oleh Atilia & Monoloque (Monoloque/Monoloque)

 
10. Wanita Seluruh Dunia oleh Projek Pistol (Boy Clifford/Boy Clifford)

 
11.  Sungai Lui oleh Aizat (Aizat/Anas, Aizat/Anas)

 
12.  Kisah Hati oleh Alyah (Manusia Putih/Manusia Putih



ok siap... amcam?? see.. cover pic dorang pun aku copy memang iklan air kat tv tu okeh...huhuhu
pe pun GOOD LUCK pada semua artis yee.... tadaaa... :)

No comments: