CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

Pages


#JIKA HATI ADALAH ISTANA.CHENTA ADALAH SINGGAHSANA.KETULUSAN IALAH MAHKOTA. KESETIAAN ADALAH PIALA TERINDAH.SENYUMAN KEKASIH ADALAH TAHTA.KEJUJURAN DAN KETULUSAN ADALAH PUSAKA#

sin chan wit shizuka

Daisypath Anniversary tickers

Sunday, 25 December 2011

dia kejut dengan panggilan yang menjelaskan..:)




assalamualaikum...

ari tu kan pepagi subuh2 morning aku dikejutkan dengan panggilan tepon yang menjeleskan i tau..huhuhu..pepagi dah nak jelezkan...korang nak tau jeles pasal ape?ok meh cini aku nak cite..walau korang tak nak tahu pun..:) aku nak cite gak...hehehehe

citenya camni..area kul 6.30 pagi tepon aku bunyi..aku cam pelik sape la plak tepon pepagi ni kan..ingat da emergency la..so aku amik tepon dan sempat tengok skrin tepon sape pemanggilnya..okeh rupanya my sis call.. panggilan dari jauh..so aku pun pelik la asal pepagi lagi dia tepon kan.. aku pun angkat la...

aku: haa..ello...nape kak?
my sis: jom..jom turun...
aku: turun g mane ni wei??
my sis: hahaha...jom jom main snow...best!!! sejukkkkkkk!!

okeh! fine..akak saje nak kasi aku jeles kan.. pepagi tepon aku nak bagi tau yang dia tengah men snow...ceh!!! jeles mak okeh! aku tanya dia xsejuk ke kak..dia cakap sejukkk... suhu area 6 darjah celcius..haaa hamekaw! giler kentang la...aku tany bila g snow..dia cakap kol3 pagi tadi..kat sane 6.30 pagi dah macam kul 8 kita la... time dia tepon aku tu dia cakap suhu dah makin sejuk nak ke 2 darjah celcius da..so tangan pun da kekejangan..nak masuk umah dah dia cakap..gilerrr la sejuk...aku asa mesti terketar ketar kan..tambah tambah kalu kite ni orang asia memang tak biasa sushu macam tu...best ko kak kan..dapat merasa men snow real punye....tahniah buat kamu kerana telah berjaya menjelaskn aku..hahahaha... akak aku cakap snow ni macam ais ABC yang lepas mesin tu..owh kira boleh la kita bayangkan macam mane kan... time dia jatuh plak nmpak macam kapas kapas jatuh..huhuhu... dia cakap excited bangun awal pagi semata mata nak main snow..al maklum la 1st main the real snow in life....:)

okej jom kite tengoh pic snow kat tempat dia erk....


ni kat kawasan umah dia..snap dari dalam umah....


okeh yang ni paling sweet hasil kraf tangan beliau...hahah...sebelum tu korang senyum la erk....

+


+

+

+

+

+

+

+

+

+

+

+

+

+

+

+

+

tadaaaaaaaaaaaaaaaa...........


seee.....chumel sungguh kan?????kahkah

okeh jom kite tengok yang lain plak ye...

 


ini my sis yang tudung htam tu wit her frend...bergaya sakan kamu sis!! hahaha..rindu kamu....:)

ok yang ni aje koleksi yang ada....

eemm..jeles jew..haha,,,bila aku plak dapat men snow ni secara live gak kn..hihihi....ok bye bye......

4 comments:

Hayati Tapsir said...

sonoknye. nk jugak nk jugak. HAHA :D

cik loliy said...

hahaha..jom2!!! aku pn nk tapi xdpt lagi..mri kite kumpl duit bikin trip ke sane beramai2...hehehe

aqma_aquarius88 said...

bestnye.. rugi mg x join ta.. heheh

cik loliy said...

bukan xmo join ma..tapi bajet xmampu bawa aku ke sane..hahahaha....