CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

Pages


#JIKA HATI ADALAH ISTANA.CHENTA ADALAH SINGGAHSANA.KETULUSAN IALAH MAHKOTA. KESETIAAN ADALAH PIALA TERINDAH.SENYUMAN KEKASIH ADALAH TAHTA.KEJUJURAN DAN KETULUSAN ADALAH PUSAKA#

sin chan wit shizuka

Daisypath Anniversary tickers

Tuesday, 15 November 2011

suka tengok orang kawen or tunang..:)


(*__________________^)

hehehe...mula-mula kena gelak dulu erk coz tajuk entry xleh bla kan?? ada plak camtu erk..but YESSS! memang  sekarang aku suka tengok orang kawen orang tunang..tambah-tambah sekarang memang musim orang tunang or kawen kan..biasa la bila tiba time cuti umum camni la orang nak wat majlis.. so banyak la cite-cite kat FB or Blog ke gosip artis ke pasal orang kawen or tunang kan... makanya ia telah mengundang minat aku untuk melihat mereka-mereka semua sambil berangan kalaulah aku yang jadi pengantin itu..kalaulah aku yang bertunang ketika itu..ahakzz!! gilerr kuat berangan okeh!! kegedikan sudah menjelma...huhu... sila abaikan erkk...

okeh lagi sebab yang menyebabkan aku jadi xcited tengok orang kawen or tunang bila pasangan tu orang yang aku kenal lagi la asa macam... eh dia kawan aku la,.dia baya aku la..dia aku kenal la..dia senior aku la...dah kawen dorang ye..dah tunag dorang yee...dan ketika waktu itula fikiran mula terbayang-bayang kalaula itu aku....kan bestttttt.... (^________^) okeh sila muntah! ahahz.. perasan yee...mula berangan je memanjang...huhuhu... terbayang-bayang time aku plak camne.. pakai camne..cantik x..voge x..meriah x...bolehkah sebegitu???sengal sungguh...haha...

lagi satu kan sebab aku suka tengok bila dah namanya majlis kawen or  majlis tunang harus la sume cantik..voge and de vass kan..makanya ia menaikkan lagi seri mereka-mereka itu...so we look so hot n gojes... mak jeles nokkss!! ahakzz..tu tetiba berangan nak cepat2 kawen tu...giler gataii!! (study biar abis dulu okeh!! *dengan muka :( anguk kan kepala* kihkih... bila aku tengok setiap majlis kawen or majlis tunang suka tengok tema-tema yang dorang wat..lebih2 lagi artis-artis lagi la voge kan..macam-macam tema ada dorang wat...sekarang tunang pun majlis dah macam kenduri kawen siap ada mini pelamin lagi. make up pun da tebal2...xde dah macam dulu-dulu juz duduk bersipuh depan bakal mak mertua hulur jari hang..nanti dia sarung cincin.. selesai! duduk pun atas tikar getah tak pun if nampak hot sikit atas kapet bulu-bulu kambing biri-biri ke.. baju pun biasa baju kurung biase2 jew..jus ketak kain net kat kepala kasi nampak lain ckit...itu pun dah kira majlis mewah dah tu..tapi sekarang tunang je pun dah makan belanja ribu riban kan?? huhuhu.. tapi tu sume depen mereka-mereka yang mampu la...itu cume trend jew..xikut xpe xde dosanye..hehe...lagi bagus..boleh jimattt kan...time kawen tu kasi HOT lagi kan..baru betul.....

so kesimpulannya... bukan setakat kawen nak duit manyak tapi nak tunang pun perlu lot2 m0ney okeh! hahaha..*broken english* but if nak jimat kita kira wat pukal jela kan...tunang dan kawen pada hari yang sama..haha..pagi tunang dan petang akad nikah....2 in 1...jimat!! hehehe.. betul x?? ape pun terpulang pada pasangan tu...buat ikut kemampuan aje..yang penting majlis berjalan lancar dan selamat...amin...
aku suka tema merah putih macam ni..nampak lebih menyerlah kan??



cantik gak tema purpple + putih...suci je nampak kan??


kad kawen sekarang pun dah pelik-pelik kan??itu cerita cinta bila nak wat kad..asa sweet gak cmtu...