CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

Pages


#JIKA HATI ADALAH ISTANA.CHENTA ADALAH SINGGAHSANA.KETULUSAN IALAH MAHKOTA. KESETIAAN ADALAH PIALA TERINDAH.SENYUMAN KEKASIH ADALAH TAHTA.KEJUJURAN DAN KETULUSAN ADALAH PUSAKA#

sin chan wit shizuka

Daisypath Anniversary tickers

Sunday, 6 November 2011

kejam sungguh!!!

Hero, Kucing Yang Dipotong Kedua Belah Kaki



korang ada tengok berita tak semalam 5/11/2011 kat BULTIN UTAMA cite pasal seekor kucing yang dipotong kedua-dua belah kaki depan dia..sadis giler tengok kucing tu..cian sangat2 time aku dengar berita dia..kucing tu di beri nama HERO oleh seorang hamba ALLAH yang sangup bela HERO..kisah dia dipotong kaki ni dah lama terjadi tapi baru dipaparkan kisahnya di media..menurut sumber yang boleh dipercayai HERO kena potong kaki dah 6tahun dah..alahamdulillah nyawa dia panajng sekarang dia da sihat walaupun kaki dia kudung..sekarang dia mampu berjalan dengna guna 2 kaki belakang dia..sedih bila tengok cara dia berjalan..sangatt KEJAM OKEH!!!! golongan yang potong kaki HERO...


kisah yang menyebabkan kaki HERO di potong coz HERO dikatakan telah mencuri seekor ikan di satu restoran ni..so bila tuan dia tau.. dengan rasa tak bersalah dia memotong kaki HERO..cam B**G**G je aku asa orang tu..(layak ke di panggil orang??) hanya seekor ikan kot sampai hati dia wat macam tu...jatuh bankrap ke ko if seekor ikan tu hilang haa??? sengal tul!! dah la dipotong kaki pas2 dia biar je kat kaki lima cam tu tanpa rasa bersalah..dan naseb HERO baik coz ada hamba ALLAH yang jumpa dia amik rawat dan jaga beliau..so sekarang HERO Alhamdulillah da sihat even dia da cacat seumur hidup dia...

siyeesss sedih time dengar cite HERO...tuan yang jaga dia sekarang pun nangis time cite camne dia jumpa HERO tu..laki okeh yang nagis tu...so itu menunjukkan sangat2 sedih kisah HERO ni...

okeh jom kite layan video HERO erk..korang leh la tengok nasib HERO sekarang camne....:(

 

p/s: moga HERO sentiasa di lindungi olehNYA.....:( 
nak tau lebih lanjut pasal HERO boleh ke blog tuan yang menjaga HERO http://kakimotong.blogspot.com/ dan boleh tengk kat you tube gelagat chumel HERO!




No comments: