CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

Pages


#JIKA HATI ADALAH ISTANA.CHENTA ADALAH SINGGAHSANA.KETULUSAN IALAH MAHKOTA. KESETIAAN ADALAH PIALA TERINDAH.SENYUMAN KEKASIH ADALAH TAHTA.KEJUJURAN DAN KETULUSAN ADALAH PUSAKA#

sin chan wit shizuka

Daisypath Anniversary tickers

Friday, 7 October 2011

::congrate buat dia::

okeh! TAHNIAH UNTUK dia....

siapakah si dia itu???

okeh jom...








it's me...hehehe... @_@
cik loliy.....congrate untuk diri anda kerana telah berjaya seperti ape yang anda inginkan!
 okeh pada saat itu.....

aku bahagia
aku gembira
aku suka
aku sedih
aku sayu
aku terharu



sebab........................

aku dapat lihat muka kegembiraan orang-orang yang aku sayang....my family terutama parent aku..yang aku tak boleh lupa saat aku kat atas stage dan bila aku turun pandang wajah ma n abah, aku nampak kegembiraan yang tak terhingga kat wajah dorang..lambaian tangan dorang kat aku dengan penuh bangga sambil tersenyum.. ..(sebak tetiba T_T)..ALHAMDULILLAH aku berjaya buat dorang happy and bangga dengan aku.. thankz ma n abah banyak bagi semangat kat anakmu ini..hehehe...buat my bro.my sis,my litter sis n my litter bro thankz juga untuk korang coz sudi tinggalkan keje n sekolah semata2 nak datang tengok aku konvo..even my sis xdapat datang coz jauh sangat2 dengan kiteorang tapi aku tau kakak xlupa pada hari konvo adikmu ini kan2??(haha..yakin jew!)..thankz juga pada mereka coz kasi bunga comel sangat untuk kite...like.like.sangat3!!.....buat incek chenta juga tidak di lupakan yerkk(harus lerr!) thankz darl! coz sudi amik cuti semata2 nak datang kat my konvo..lub u +++++++ laa.... ^_^... dan sangat3 time kaseh untuk awak coz kasi kite si omel yang sememanagnya chumel dan cute itu...saya sangat suka!! 

okeh! aku takkan lupa hari bersejarah itu..thankx. thankx wat korang2 yang wish kat aku......


sekian terima kaseh...p


p/s: thnkz juga kepada bakal kakak ipar aku  (tunang my bro) n kwannye coz sudia dtg...:)
si omel + cute flower + cute bear


mengilham harapan mencipta masa depan UKM 2011

my scroll







No comments: